Helaas geen kittens

Deze week was Doet uitgerekend en afgelopen dinsdag leek het dan zover. Doet was onrustig en het leek alsof ze weeën had. De rest de kamer uit en afwachten maar. Ze ging op zich lekker maar na een tijdje was de er klaar mee. Nu kan het 12-24u duren voordat de persweeen komen en op zich was ze vrijdag exact 65 dagen.

Maar de afgelopen dagen helemaal niets meer, madam had t wel reuze naar haar zin met mij want tja ik sliep bij haar. Gezelligheid alom.

Vandaag viel t me op dat ze wat gele vloeiing had, dat hoort niet dus toch maar ff de dierenarts gebeld en een afspraak gemaakt. De dierenarts heeft haar helemaal nagekeken en zoals we eigenlijk al de hele tijd dachten, er zitten geen kittens is.

Waarschijnlijk heeft ze ze tijdens de dracht geobserbeerd en is toen schijnzwanger gebleven. Dinsdag voor haar idee bevallen en hop klaar.

Gelukkig geen gekke dingen voor de rest, ja een kuurtje antibiotica om te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Nu maar rustig alles weer normaal bij haar laten komen en als dat weer oké is, mag ze weer naar Floyd. Wanneer dat is, moeten we nog maar even kijken. Eerst hiervan herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *