Nieuwe huisgenoot

Eindelijk weer eens leuk nieuws om te vertellen want sinds woensdag hebben wij een nieuwe huisgenoot. Britt is weer bij ons komen wonen.

Na het overlijden van mijn moeder heeft Britt het heel moeilijk gehad. Het ineens wegvallen van haar personeel waar ze altijd bij te vinden was, heeft haar doen veranderen wat ons veel verdriet deed. Daarnaast gaan zij en Luna niet goed samen, was eigenlijk altijd wel maar toen mijn moeder er nog was, had ze daar haar steun en back-up.

Toen mijn vader aangaf dat hij ging verhuizen, hebben wij aangegeven Britt weer graag terug te willen nemen. En zo is het dan ook dat Britt van de week bij ons is komen wonen. Ze zit nu nog apart van de rest om eerst even tot rust te komen, ons weer goed te leren kennen en natuurlijk het huis. Als dat allemaal achter de rug is, gaan we haar langzaam introduceren bij de andere dames. We hebben er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen, Britt is na 2 daagjes bij ons al ontzettend relaxt.

Het is ook allemaal spannend want het uitzicht naar buiten is anders, eigenlijk alles in huis is anders maar ze doet het zo ontzettend goed.

De andere dames hebben door dat er wel wat is, Doet vindt het allemaal super interessant, Yaantje maakt zich niet druk, die ligt gewoon op de kachel te slapen en Puk vindt dat Doet haar met rust moet laten van tijd tot tijd.

We houden jullie op de hoogte hier op onze weblog van de voortgang van de introductie van Britt met de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *