Verkennen

Wat verbaasd Britt ons toch iedere dag, ze is zo ontzettend vrolijk en knuffelig. Ze vindt alles gezellig wat je doet en rent als een hondje met je mee om vooral te kijken wat je doet. Dingen zoals een wasmachine is heel gek, tja bij ons staat deze gewoon in de keuken dus madam staat heel verbaasd te kijken. Ook dat je zo naar buiten kunt kijken en vooral heel veel ziet, dat is ook allemaal zo spannend en leuk maar ze maakt flinke stappen

De andere katten zijn best interessant maar van afstand. Om dit beter te krijgen, laten we ze allemaal samen eten. Britt aan de ene kant van de hor en de rest aan de andere kant van de hor. We wisselen om de paar uur de kamers zodat Britt het hele huis goed gaat kennen, de rest vindt het geen probleem. Die hangen het liefst de hele dag in de keuken in hun mandje. De beste plek van het huis volgens Puk.

Doet vindt Britt mega interessant, zit altijd te kijken en te observeren, denk dat dat straks grote vriendinnen gaan worden. Britt is druk en dat vindt Doet natuurlijk altijd leuk. Voor nu gewoon stap voor stap want bij de rest, dat is nog te eng. Hebben we geprobeerd maar Britt is daar nog niet aan toe. Stapje terug en gewoon samen eten en de rest dat komt wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *