Trots

Wat ben ik toch trots op mijn meiden en hoe ze met Britt omgaan. Allemaal even rustig en relaxt, vooral Yana en Doet zijn echt zo ontzettend relaxt. Puk is altijd wat pittiger maar ook voor haar doen is ze echt super.

We zijn langzaam alles met elkaar aan het laten kennismaken. Yaantje als eerste want die is zo relaxt en makkelijk. Reageert totaal niet op Britt ook als madam blaast. Als we thuis zijn en Britt heeft haar uurtjes in de huiskamer, dan mag Yaantje er bij. Dit om haar te leren wennen aan de rest. Dit weekend ook voor het eerst met Doet en oh die kleine meid maakt mij ook ontzettend trots. Ze kijkt en vindt het nog steeds reuze spannend en wil echt graag verder kennismaken met Britt maar weet ook dat het toch nog wat snel is voor Britt.

We wisselen dus met regelmaat zodat iedereen haar aandacht krijgt maar ook dat Britt in de huiskamer altijd met een andere dame zit. Natuurlijk wel als wij thuis zijn want als we weg zijn, zitten ze gewoon apart, willen niet dat het fout gaat maar zoals ze het nu allemaal doen, maakt mij maar ook Martien heel blij en ook trots. Heerlijke meiden van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *