Bezoekje dierenarts

Puk heeft weer last van haar huid dus toch nog even langs de dierenarts voor medicatie, lees Puk mocht weer gezellig mee. Nou is ze niet zo blij met het naar de dierenarts gaan dus dat beloofde wel weer wat. Ze had geluk vandaag want we hadden de vrouwelijke dierenarts die toch wat rustiger is en meer geduld heeft dan Kees de dierenarts die we eigenlijk altijd hebben.

Inderdaad ze moest een prikje hebben zodat alles weer kan herstellen en ondertussen kan ik verder met het opbouwen van de ondersteunende supplementen voor haar huid. Puk is een gevoelige dame en reageert snel op alles, onzeker maar een ontzettende schat. Tja de komst van Britt is allemaal best spannend, dus Puk moet daar even aan wennen.

Gelukkig ging het ontzettend goed met het geven van het prikje en voordat madam het wist, was het weer voorbij en konden we weer lekker naar huis. Thuis aangekomen had Martien de andere bende gewoon bij elkaar lopen door het hele huis. Ik heb dat ook al een paar keer gedaan en dat ging best goed met Britt erbij. Nu Puk toch maar even apart gezet want een bezoekje dierenarts is altijd ff stress en dan zijn de lontjes soms wat korter.

Konden de andere nog even beter kennismaken met Britt maar vooral andersom, Britt beter kennismaken met de rest. Moet gekke Yaantje niet als een gek gaan rondrennen en in haar enthousiasme ongeveer bovenop Britt springen want die schrikt zich dan rot. Yaantje niet die rent gewoon door want tja als ze haar dolle dwaze uurtje heeft is er geen houden aan en dat voor een dame van toch ruim 14 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *