Britt en de rest

Vandaag is Britt precies 1 maand bij ons en wat een feest is het toch. Als we thuis zijn, mag alles lekker bij elkaar dus zo ook vandaag. Zaterdagochtend is altijd het moment dat ik het huis schoonmaak, martien is dan weg om hard te lopen. Voor mij mooi het moment om alles schoon te maken.

Vandaag de grote schoonmaak lees stofzuigen en dweilen. De dames worden hier allemaal druk van, geen tijd om te slapen. Behalve natuurlijk ons Yaantje, die laat zich niet storen in haar schoonheidslaap.

Het was dus een rondrennende bende, Britt vond t allemaal reuze interessant, zoveel levendigheid. Dat was ze niet meer gewend maar ze vind het super.

Huis is iig weer helemaal aan kant en de dames? Die zijn er moe van geworden en liggen nu lekker op een oor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *