Vakantie

Het is even een weekje rustig geweest op de blog want we waren op vakantie. De dames zijn thuisgebleven met de goede verzorging door mijn zus. Omdat Britt nog niet alleen met de andere dames mag blijven, hadden we de slaapkamer voor haar ingericht. De hordeur ertussen zodat ze wel contact had met de rest.

Tijdens de vakantie kregen we snel al een berichtje van mijn zus dat het wel een portret is. Mijn zus maakte eerst altijd de kattenbakken schoon en daarna pas het eten, nou onze Britt was het daar niet helemaal mee eens dus hop je haalt gewoon met wat geweld de hordeur eruit en komt er gewoon om vragen. Tja dat is Britt, dat is redelijk een bulldozer moet ik zeggen.

Ze hebben het dus goed gehad tijdens onze vakantie maar de hele bende was wel weer ontzettend blij dat we er weer waren. Vooral Doet was een beetje chaggie maar dat was eigenlijk weer voorbij toen ze weer lekker op de arm bij mij kon zitten. Tja Doet is een echte aandachtstrekker en wil het liefste bij mij op de arm hangen en knuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *