Nieuwe deuren

Alweer enige tijd geleden hebben Martien & ik deuren uitgezocht omdat ik de oude deuren een beetje zat was. We hebben ze ook al zo lang dat het tijd werd voor wat nieuws en gisteren was het dan zover. De deuren gingen geïnstalleerd worden.

Omdat Britt nog niet alleen zit met de hele bende en alle binnendeuren vervangen gingen worden, heb ik Yana, Puk en Doet naar mijn zus gebracht. Britt kon dan lekker thuis blijven. Yana vond het geen enkel probleem om naar mijn zus te gaan maar Puk en Doet vonden het toch wat spannend. Voor Puk alweer 9 jaar geleden dat ze er geweest was en tja voor Doet de eerste keer.

Nadat alles bij mijn zus geïnstalleerd was, kon ik voor Britt de slaapkamer inrichten zodat madam daar kon verblijven en de aannemer eerst alle andere deuren kon gaan doen. Zo gezegd zo gedaan, eerst zijn de keukendeur, badkamerdeur en huiskamerdeur gedaan waarna Britt over kon naar de keuken en de heren als laatste de slaapkamerdeur konden doen.

Om 16.00u waren ze helemaal klaar en na even de stofzuiger door het huis gehaald te hebben, ben ik de andere dames gaan ophalen. Volgens mij blij dat ze weer naar huis konden maar thuis aangekomen helemaal verbaasd vanwege de andere deuren.

We hebben nu nl. deuren met glas bij de keuken en huiskamer. De meiden zijn echt helemaal verbaasd en moeten echt wennen. Ze vinden het heel vreemd, ze zien alles aan de andere kant maar kunnen er niet heen. Zo grappig om te zien. Denk wel dat het straks veel neusjes van het glas afhalen is maar moet zeggen het is prachtig geworden. En de meiden? Die wennen er echt wel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *