Nat pak

Afgelopen weekend was ik sinds hele lange tijd een weekendje weg en had Martien de zorg over de dames. Hij weet aardig hoe en wat maar zegt altijd tegen mij “het is jouw hobby” lees dat ik altijd voor de dames zorg, natuurlijk geeft hij ze wel eten als ik later ben maar de basiszorg doe ik altijd.

En tja nu mocht hij dus 3 dagen voor ze zorgen. En tja dan gebeurd er natuurlijk wat bij hem. De dames waren lekker buiten in de tuin aan het spelen, dat gaat al aardig goed met Britt en de rest ondanks dat je ze wel in de gaten moet houden. Zijn soms net kleine kinderen.

Ineens hoort Martien van alles vanuit de tuin en gaat direct die kant op. Hij komt een kleddernatte Britt tegen, met zogezegd de kroos om haar oren. Die is duidelijk in de vijver gevallen. De rest van de dames, behalve Yaantje helemaal van slag. Puk zat buiten achter de tuinstoel en was niet van plan om naar binnen te komen, ze vond alles eng dus Martien heeft haar op een gegeven moment maar naar binnen gejaagd. En zucht echt Puk, dan is alles weer goed.

Britt wilde hij even afdrogen maar die dacht daar toch echt anders over, denk een flink gedeukte echo dus heeft hij het maar zo gelaten. Eind van het verhaal was dat alle dames boos op elkaar waren en Martien iedereen maar op een eigen plekje heeft laten afkoelen. Na een klein dagje was iedereen weer gekalmeerd en heerst er weer peace & vree.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *