Zomerweer

Het begint weer beter weer te worden en de meiden kunnen weer lekker gaan genieten van het mooie weer en de frisse buitenlucht. Het gaat daarin steeds beter tussen de dames. Britt voelt zich ontzettend thuis maar is wel een dametje. Ze is altijd het prinsesje van mijn moeder geweest en tja en prinsesjes vinden dat ze alles mogen maar helaas voor haar dat werkt toch echt niet zo.

Ook vlees ontdooien of eten laten staan is nu niet meer zo makkelijk, de andere dames zijn nooit zo van het jatten maar Britt wel. Als ik hun KVV uit de vriezer leg, hoor je altijd binnen no time een bonk en weet je dat er iemand genaamd Britt bezig is om te kijken of het al te eten is.

Behalve rosbief, daar was madam nog niet aan gewend. Ons Yaantje krijgt wel eens rosbief, is ze echt dol op maar ook Doet en Puk vinden het niet te versmaden. Britt echter moest er aan wennen maar ook die is nu verwend alhoewel niemand zo verwend als Yaantje. Die weet gewoon wanneer je rosbief in huis hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *