Radiostilte

De afgelopen maanden hebben wij eigenlijk weinig berichten geplaatst op onze website. Waarom? Tja is er niet van gekomen want we hebben genoeg meegemaakt met de dames.

Zoals al eerder gemeld, is per januari Britt weer bij ons komen wonen en mevrouw is nu echt helemaal ingeburgerd. Ze is de grootste vriendinnen met haar oma Yana. Tja Yana is heel relaxt en reageert eigenlijk nergens op. Met de andere dames gaat het ook goed alhoewel zoals echte meiden betaamt ze soms lekker kunnen klieren met elkaar maar ala dat moet kunnen.

Yana heeft ook even een dipje gehad na onze vakantie. Ze had tijdens de laatste dagen van onze vakantie een kiesje wat was afgebroken. Dus na de vakantie is ze naar de dierenarts geweest, bloed laten onderzoeken (ivm de komende operatie) en toen kwam eruit dat ze toch nierpatiënt is. Op zich geen probleem, we hebben na Vanna aardig wat ervaring hoe hiermee om te gaan. Voor de operatie wel spannend dus met de dierenarts afgesproken dat ze extra infuus zou krijgen. Ook zelf na de operatie gaan infusen om vooral die nieren te spoelen. Waarden waren hierdoor weer gedaald alleen vanwege de verslechterde weerstand last van een virus (eerst niezen en daarna blaasontsteking) maar uiteindelijk is ze nu weer helemaal goed.

Doet is in de tussentijd nog niet gedekt, we hadden al een afspraak staan om langs te gaan bij de kater met haar maar toen had ook hij een virusje. Tja het is najaar en dan komt het vaker voor. Hopelijk kunnen we alsnog binnenkort met haar langs de kater en hopelijk dat het dan dit keer weer lukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *