Najaar

De dagen beginnen weer korter te worden en buiten natter. De dames zijn nu een stuk minder buiten te vinden dan zomers. Wij hebben natuurlijk de deur een stuk minder openstaan zodat ze niet in hun afgezette tuintje kunnen maar mocht ik de deur openzetten, dan is het even snel een frisse neus halen en hop weer snel naar binnen.

Met dit weer ligt de hele bende ook weer veel vaker op schoot, wat is er niet fijner om samen met een dekentje op de bank te liggen. Doet springt zo snel als ze kan onder het dekentje eventueel samen met moeders Puk. Gaat altijd een tijdje goed maar dan ineens is het toch weer van nee ik wil alleen liggen, zucht echt meiden.

Britt vindt het heerlijk om in je armen te hangen net als Yaantje dus tja vaak lig ik dan met twee dames ongeveer in mijn nek want zowel Yaantje als Britt geven geen strobreed toe dus dan lig je maar lekker tegen elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *