Uit logeren

Eindelijk is het dan zover, Doet gaat uit logeren. Morgenmiddag gaan we haar wegbrengen naar Floyd en dan maar weer afwachten. De vorige keer vond ze alles ontzettend eng en heeft het een week geduurd voordat ze zover gewend was, dat Floyd bij haar in de buurt mocht komen en haar mocht dekken. Gelukkig zijn Gerda en Jan Willem ontzettend lief voor de meid en hebben ze haar alle rust gegund dus ze heeft een goede ervaring. Hopelijk gaat het dit keer beter.

Voor mij ontzettend wennen dat mijn kleine meid er een weekje niet is. Doet is mijn speciale meisje en tja als ze dan een weekje weggaat, pfff niet leuk maar hopelijk lukt het allemaal dit keer en wordt ze straks begin januari mama.

wordt vervolgd…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *