Afwachten

En Doet is gezellig een paar daagjes uit logeren geweest. We hebben de meid op 2 november naar Floyd gebracht. Vanaf het begin ging het al zo ontzettend goed, niet zo bang als de eerste keer en na even al komen knuffelen. Ik ben heel gerust weggegaan want madam was best relaxt.

Kreeg al snel berichtjes dat ze heel relaxt was en zelfs aan het einde van de dag dat Floyd al in de kamer erbij mocht. Natuurlijk nog niet direct in haar buurt maar het spel ging zogezegd beginnen.

Wat een topmeid en natuurlijk wat is Floyd een heerlijke rustige relaxte kater. Hij heeft haar echt de vorige keer zoveel zelfvertrouwen gegeven maar ook zijn baasjes die er zoveel tijd en energie in gestoken hebben om Doet zich op haar gemak te laten voelen.

Na 2 daagjes ben ik Doet weer gaan halen, Floyd was er wel weer klaar mee en dus heb ik heerlijk de meid weer opgehaald. Even een nachtje lekker bij ons op de slaapkamer om weer wat te wennen en voornamelijk weer de geur van ons huis te krijgen. De volgende dag mocht ze weer samen met haar moeder, die liep een klein beetje te mopperen maar dat is Doet wel van haar gewend en van mamma kan je meer hebben.

’s Avonds alles weer bij elkaar en dat ging ook weer zeer voorspoedig. Britt helemaal blij dat ze verlost is van haar stalkster, Doet heeft geen interesse meer in Britt.

En nu is het wachten of ze zwanger is, na 4 weken moet dit te zien zijn dus nog heel even geduld……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *