Nog 1 week te gaan

3 weken geleden is ons meisje uit logeren geweest bij Doet en het is dus afwachten of ze in blijde verwachting is. Rond Sinterklaas weten we het of het gelukt is of niet. Tot nu toe merken we dat ze een ontzettende eetlust heeft en alleen maar wil knuffelen. Dat laatste is iets wat ze eigenlijk altijd wel doet behalve als ze krols is.

Het blijft dus even spannend of ze nu wel of niet in blijde verwachting is. Ondertussen zijn we ook bezig met onze planning qua wintersport want tja meestal gaan we in maart een weekje weg maar met kleintjes, geen haar op mijn hoofd die hieraan denkt. Is nu dus even druk plannen en puzzelen waar we in april nog heen kunnen voor een weekje op de lange latten.

Met Yaantje hadden we weer een heel klein dipje. Ze is heel gevoelig op de luchtwegen, waarschijnlijk doordat ze toen ze klein was niesziekte heeft gehad. Nu ze op leeftijd is, is dit haar zwakke punt zogezegd. Zaterdagochtend toch maar even de dierenarts gebeld omdat ze weer vol zat. Iedere dag wel een paar keer haar neusje spoelen maar dat hielp toch niet voldoende. Gelukkig dachten ze mee en heeft ze een kuurtje gehad om weer even dat extra zetje te hebben. Advies hou het in de gaten en gaat het niet over na het kuurtje even contact opnemen. Dat gaan we natuurlijk zeker doen, willen dat madammeke nog lekker een aantal jaartjes bij ons blijft. Kuurtje slaat i.i.g. wel aan want we zien al dat ze het weer beter gaat doen en ook het eten weer een stuk sneller gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *